full screen background image

Viva FM te trimite la concertul VUNK, pe 23 martie!

VUNK viva     Trupa VUNK va face “Înconjurul lumii” în 23 de zile, cu un turneu acustic, în care va cânta cele mai iubite, fredonate și cunoscute piese ale sale, într-o reinterpretare unică.

Turneul pornește de la ideea că România nu este o țară, ci o lume, iar  pâna în 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge în 18 oraşe, pentru a-și întâlni fanii și a regăsi frumusețea lumii românești în toate colțurile ei.

Fiecare oraș din România este, pentru trupa VUNK, un oraș al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă, pentru ei, o comoară pe care vor să o descopere și să o aprecieze personal, într-o întâlnire plină de emoție și de vise împlinite.

“Înconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 orașe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl știe lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK într-o cu totul altă formă, cu alt sound și alte ritmuri, ne-au făcut să ne reîndrăgostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple și cu toți cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta și ei versurile noastre și tot ce spunem printre rândurile lor”, declară Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

În deschiderea concertului de pe 23 martie de la Suceava, cei prezenţi în sala Casei de Cultură a Sindicatelor o vor asculta pe Alexandra Ușurelu:

“Tot ce se va întâmpla, în acele ore, în sală, va fi deosebit de emoționant, pentru că venim în aceste orașe să ne cunoaștem mai de aproape fanii și le vom propune să facem un schimb de vise. Pe unele sperăm să le și putem împlini”, adaugă Cornel Ilie.

Ascultați Radio Viva FM, sunați la 0330.100.388, atunci când auziți semnalul de concurs și puteți câștiga două invitații la superconcertul VUNK, de pe 23 martie, din Suceava!

comments

comments