full screen background image

Sucevenii trebuie să sufere pentru a avea un oraș modern

sapaturi2    Conducerea Primăriei sucevene consideră că deranjul cauzat de lucrările edilitare este inevitabil, având în vedere amploarea proiectelor.

Primarul Ion Lungu a recunoscut că orașul “este un adevărat șantier”, dar a adăugat că aceste investiții necesare nu puteau fi realizate decât pe baza fondurilor europene.

El a adăugat că va chema la ordine șefii de șantier ai firmelor care modernizează străzile și rețelele de apă și canalizare pentru a le impune “lucrări rapide și de calitate”.

Lungu: “Eu sunt de acum tăbăcit, nu mă mai sensibilizează atitudinile unora, că de vină ar fi proasta organizare de la Primărie. Nu e nicio proastă organizare. Majoritatea lucrărilor sunt pe fonduri europene. Fondurile europene nu vin când vrea Lungu sau Primăria. Vin când vrea Uniunea Europeană, vin când vrea Guvernul, când vrea Dumnezeu. Important e că lucrările care sunt pe apă şi canalizare, reparatul străzilor, sunt lucrări care au cofinanţare de la Primărie de doar 2%. Noi cu această oportunitate nu ne mai întâlnim. Indiferent de cine mă critică, de cine îmi face “campanie” printre blocuri, sunt obligat să promovez aceste proiecte azi.”

comments

comments