full screen background image

Robin Thicke și Pharrell au pierdut procesul cu familia lui Marvin Gaye

ROBIN si Pharell     După o dramă legală care a durat câteva luni, verdictul a fost unul total neașteptat: Robin Thicke și Pharrell sunt nevoiți să plătească familiei lui Marvin Gaye suma de 7,2 milioane de dolari.

Avocatul familiei a spus pentru Rolling Stone că va încerca să blocheze toate veniturile următoare pe care le va avea piesa ‘Blurred Lines” până când cei doi își vor achita datoria.

Potrivit celor implicați în desfășurarea procesului, Robin Thicke a “furat” hit-ul “Got To Give It Up” al lui Marvin Gaye, în momentul în care el și Pharrell Williams au compus piesa “Burred Lines”.

Cei doi se văd acum forțati să plătească familiei Gaye suma de 7,2 milioane de dolari.

“În timp ce respectăm decizia curții, ne declarăm foarte dezamagiți de modul în care au fost privite lucrurile, deoarece s-a adus un prejudiciu de imagine muzicii și creativității. “Blurred Lines” a fost creată de mințile și sufletele lui Pharrell, Robin și T.I. Nu a fost furată de la nimeni altcineva. Vom reconsidera decizia și vom lua măsuri, așa că veți auzi de noi în curând.”, au spus într-o declarație comună cei doi.

comments

comments