full screen background image

Arme albe găsite de jandarmi asupra unor minori din Suceava

arme albe 1     Marţi, 10 martie, în jurul orei 17.00, în timp ce executa serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava, un echipaj de jandarmerie a observat trei adolescenţi care se aflau pe spaţiul verde amenajat în apropiere de intersecţia dintre Bulevardul George Enescu şi Calea Obcinilor.

Deoarece cei trei manifestau un comportament neadecvat, fiind aşezaţi pe o masă şi având picioarele pe bancă, jandarmii s-au apropiat pentru a le atrage atenţia cu privire la acest aspect.

Cu această ocazie, jandarmii au observat că unul din minori are un obiect voluminos în buzunarul hainei, drept pentru care au solicitat minorilor să prezinte ce bunuri au asupra lor.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că doi dintre adolescenţi, elevi în clasa a VIII-a, ambii din municipiul Suceava, cu vârste de 13 ani şi, respectiv, 15 ani, aveau în buzunare două cuţite, cu dimensiunile de 24 cm şi 21 cm.

Fiind întrebaţi cu privire la aceste obiecte, cei doi minori au declarat că le poartă asupra lor pentru autoapărare.

În cauză, părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional pentru ca nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la comiterea faptelor de vagabondaj, fiind aplicate două amenzi, în cuantum de 200 de lei.

comments

comments