full screen background image

Primăria Suceava a amendat firma “Pfeiffer” cu 7.500 de lei

comandament 1003     Firma “Pfeiffer”, cea care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi de canalizare în municipiul Suceava, a fost sancţionată, de Primărie, cu cinci amenzi, în valoare de 1.500 de lei fiecare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marţi, în cadrul comandamentului de investiţii care se desfăşoară săptămânal la sediul municipalităţii, că amenzile vor continua, în caz că “Pfeiffer” nu înţelege că trebuie sa lucreze ordonat.

Lungu: “În ceea ce priveşte extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare, ştiţi că şi anul trecut am mai dat amenzi. Domnul viceprimar Harşovschi a fost ieri (n.r. – luni) pe teren, el coordonează partea de salubritate. Cei de la “Pfeiffer” lasă multă mizerie în urmă. Ei vin cu motivaţii. De exemplu, în cartierul Obcine au făcut un depozit temporar de pământ, de nisip şi de balastru. Au spus că nu aveau unde să îl pună, că nu îl puteau pune pe spaţiul verde. Este bine să ne corelăm cu Primăria, să stabilim unde punem aceste depozite temporare, pentru că, aşa cum se lucrează astăzi, arată ca după potop. Şi nu numai acolo… Şi pe Tineretului şi în alte zone din municipiul Suceava. Ieri (n.r. – luni) au primit un număr de cinci amenzi şi îi vom amenda în fiecare zi, vom face un record de amenzi, dacă nu vor să înţeleagă acest lucru. Eu îi înţeleg că trebuie să termine proiectul în acest an şi că au termene scadente lună de lună. Se grăbesc, dar eu spun să se grăbească încet, să aducă forţă de muncă mai multă, calificată, şi să lucreze ordonat.”

comments

comments