full screen background image

Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk”, pentru Viva FM: “Plec în turneu cu ambiția să fac o colecție de vise”

VUNK viva     Trupa “Vunk” va face “Înconjurul lumii”, cu un turneu acustic, în care va cânta cele mai iubite, fredonate și cunoscute piese ale sale, într-o reinterpretare unică. Trupa “Vunk” va ajunge în 18 orașe, pentru a-și întâlni fanii și a regăsi frumusețea lumii românești, în toate colțurile ei.

Iulia a stat de vorbă, marţi, cu solistul trupei “Vunk”, Cornel Ilie. Acesta ne-a dezvăluit de unde a pornit concepul turneului.

“<Înconjurul lumii> este un cântec de-al nostru, la care ținem extraordinar de mult, chiar dacă nu l-am promovat decât în rândul fanilor. Este cântecul care are cele mai puține cuvinte. Plecând de la acestă piesă, noi considerăm că România este o lume, nu doar o țară. O să facem înconjurul țării, dar nu cum am făcut-o până acum. Vrem să aflăm cum se vede orașul în care ajungem prin ochii celor care trăiesc acolo și să aflăm poveștile lor. Spectacolul este surprinzător și pentru noi, nu numai pentru public. Plec cu ambiția să fac o colecție de vise. Dacă spui cuiva visul, cred că e primul pas spre împlinire.” a spus Cornel.

Fiecare oraș din România este, pentru trupa “Vunk”, un oraș al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă, pentru ei, o comoară pe care vor să o descopere.

“Este vorba despre un concert acustic, în care vom fi 12 instrumentiști pe scenă, vom avea pian, trompetă, chitări acustice, vom avea invitați, înaintea noastră va cânta Alexandra Ușurelu, iar în timpul concertului, o avem ca invitată pe Alexandra Crișan, cea care a ieșit pe locul 2 la X-Factor, în acest an. Ce este mai important e că cei care ne știu piesele nu le vor mai auzi, niciodată, în varianta asta. Au o cu totul o altă orchestrație și un alt ritm. Emoția este mult amplificată.”

Cornel Ilie a adresat studenților un mesaj special.

“Îi aștept cu mare drag pe studenți. Ei sunt la un început de drum și la un final de drum, ei abia acum încep să facă înconjurul lumii lor. Când ies din facultate, încep viața de om mare, o să le spunem acolo cum o vedem noi prin ochii noștri.”

Acesta ne-a spus că, pentru “Vunk”, în Suceava e ușor o altă lume și aici se întorc mereu cu drag.

În Suceava, Concertul acustic va vea loc pe 23 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar biletele pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poștei Romane și online pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Bilete.ro și Myticket.ro.

Biletele pot fi cumparate și la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Elevii și studenții beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.

comments

comments