full screen background image

Pharrell Williams: “Aş părea infatuat dacă aş încerca să cânt precum Jay-Z”

Pharel Williams     Cântăreţul american Pharrell Williams a declarat într-un interviu acordat recent revistei GQ Style că fiecare artist ar trebui să-şi găsească propriul stil şi să nu-i imite pe alţii, precizând că el ar părea infatuat dacă ar încerca să cânte precum Jay-Z.

Pharrell Williams, în vârstă de 41 de ani, a declarat că “ar părea infatuat” dacă ar fi să cânte rap precum Jay-Z şi să folosească aceleaşi versuri pe care acesta le utilizează. Pharrell este de părere că toţi artiştii ar trebui să îşi găsească propriul stil şi să nu imite pe altcineva, pentru că astfel şansele de reuşită sunt puţin probabile.

“Eu cred că trebuie să creezi ceva nou. Nu poţi doar să copiezi stilul altora. Dacă aş cânta versurile lui Jay-Z, aş suna infatuat, în timp ce el inspiră oameni cu melodiile sale. Toată lumea trebuie să-şi găsească propriul stil”, a declarat cântăreţul.

De asemenea, Pharrell a vorbit despre artiştii care pretind că nu sunt interesaţi de succesul comercial, spunând că nu poate înţelege motivul pentru care cineva nu ar vrea ca muzica sa să fie ascultată de cât mai mulţi oameni cu putinţă.

 

comments

comments