full screen background image

Exerciţiu de evacuare la incendiu, la Palatul de justiţie din Suceava

palatul de justitie suceava     Marţi, 10 martie, începând cu ora 13:00, la sediul Palatului de Justiţie din Suceava, str. Ştefan cel Mare, nr. 62, va avea loc un exerciţiu cu forţe în teren, cu tema „Intervenţia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Suceava, împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <Bucovina> al judeţului Suceava şi celelalte instituţii cu funcţii de sprijin, pentru salvarea, evacuarea persoanelor şi limitarea efectelor negative produse de un incendiu la un obiectiv cu aglomerări de persoane, respectiv Palatul de Justiţie din municipiul Suceava. Punerea în aplicare a Planului Roşu de Intervenţie.”

Principalele scopuri ale acestui exerciţiu sunt verificarea nivelului de organizare a activităţii de apărare împotriva incendiilor şi a dotărilor proprii, precum şi a nivelului de instruire a personalului cu atribuţii în situaţii de urgenţă din cadrul Palatului de Justiţie Suceava.

Se mai urmăreşte antrenarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru conducerea şi coordonare acţiunilor forţelor de intervenție şi luarea de măsuri prin Grupul de suport tehnic în vederea limitării efectelor produse de situaţiile de urgenţă.

De asemenea, se verifică modul de colaborare şi cooperare cu alte structuri cu funcţii de sprijin în gestionarea riscului la incendiu.

comments

comments