full screen background image

Aproape 150 de şoferi vitezomani amendaţi de poliţişti

radar     Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat, sâmbătă, o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi  DN 17.

Au fost aplicate 226 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 65.479 de lei, din care 141 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere, din care 8 pentru viteză, 5 pentru depăşiri neregulamentare și unul pentru alte cauze, fiind retrase şi 3 certificate de înmatriculare retrase.

Un bărbat, de 45 de ani, din Republica Moldova, a condus autoturismul, pe DN 2, având viteza de 117 km/h în localitate (+67km/h). A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat, de 37 de ani, a condus auto, pe DN 2, având viteza de 109 km/h (+59) în localitatea Buneşti. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Vama, a condus autoturismul cu viteza de 103 km/h (+63) pe DN 17 Pojorâta, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 40 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

comments

comments