full screen background image

8 Martie – Misiune specială pentru pompierii suceveni

isu83     P 8 martie, ca în fiecare an la această dată, atenţia pompierilor militari suceveni s-a îndreptat cu recunoştinţă spre FEMEIA de lângă ei, fie ea soţie, fiică, mamă ori colegă alături de care îşi desfăşoară activitatea profesională, zi de zi.

Pompierii paramedici SMURD au „intervenit” în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan Cel Nou” din Suceava, unde au oferit atât personalului medical feminin, cât şi pacientelor, câte o floare, un zâmbet şi o urare pentru o primăvară frumoasă.

Militarii nu le-au uitat nici pe colegele de serviciu, care, cu ambiţia, seriozitatea şi profesionalismul dovedite în îndeplinirea obiectivelor nobilei profesii pentru care au optat, şi-au câştigat simpatia şi încrederea coechipierilor lor bărbaţi.

Cu forţa, conştiinciozitatea şi perseverenţa care le caracterizează, ele noastre au reuşit cu succes să îmbine cu delicateţe, rigorile impuse de instituţia militară, cu abilităţile personale novatoare.

De ziua lor, pompierii le mulţumesc tuturor femeilor, pentru tot ceea ce înseamnă ele pentru ei şi le transmit recunoştinţa şi urările de sănătate, împlinire şi un călduros La Mulţi Ani!

comments

comments