full screen background image

Gigi Becali poate fi eliberat

FOTBAL - DIVIZIA A     Magistraţii Judecătoriei Medgidia au decis vineri că Gigi Becali poate fi eliberat, informează B1 TV. Decizia nu este definitiva și poate fi atacată în trei zile.

Avocatul lui Gigi Becali a cerut instanţei, să admită cererea de eliberare condiţionată a acestuia, motivând că Becali a fost recompensat în penitenciar, a muncit şi a scris două cărţi.

Pe de altă parte, procurorul a susţinut că perioada executată de Becali nu a dus la îndreptarea acestuia, precizând că Gigi Becali a fost sancţionat de mai multe disciplinar pe parcursul detenţiei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu ar trebui eliberat condiţionat.

George Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul “Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. Finanțatorul Stelei a executat aproximativ doi ani din pedeapsă.

comments

comments