full screen background image

Patru dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Poliţiştii au întocmit, în cursul zilei de miercuri, patru dosare penale pentru diverse infracţiuni la Codul Rutier.

La ora 10.00, pe str. Piaţa Republicii, din oraşul Gura Humorului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, cu număr provizoriu de circulație, condus de o tânără, de 23 ani, din comuna Păltinoasa.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că termenul de valabilitate al autorizaţiei de circulaţie provizorie este expirat din data de 18 februarie 2015.

La ora 13.45, pe DJ 178B, pe raza comunei Satu Mare, polițiștii au depistat în trafic mopedul condus de un tânăr, de 22 de ani, din localitate, care nu avea montată plăcuţa cu numărul de înmatriculare.
Fiindu-i solicitate documentele pentru control, tânărul a declarat că nu deține pentru moped niciun document de înregistrare şi nu posedă permis de conducere.

La ora 14.00, pe DJ 209B, pe raza comunei Mălini, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Mălini.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Tot în Mălini, la ora 15.35, pe DJ 209A, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 33 de ani, din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că numerele provizorii de circulaţie erau expirate.

În toate cauzele s-a întocmit dosare penale, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments