full screen background image

Fotbaliştii de la Rapid vor victoria în meciul de sâmbătă cu ACS Berceni

rapid 05032     Ca urmare a retragerii din campionat a echipei Unirea Slobozia, Rapid Suceava n-a evoluat în runda inaugurală a sezonului de primăvară, câştigând meciul cu 3-0, la masa verde.

În aceste condiţii, „alb-vişiniii” vor susţine primul meci de campionat din 2015 abia sâmbătă, 7 martie, când vor primi pe stadionul “Areni”, de la ora 11, replica formaţiei ACS Berceni, echipă care le-a administrat în tur singura înfrângere din actualul sezon.

Sucevenii vor aborda acest meci cu dorinţa revanşei.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, este încrezător în posibilitatea elevilor săi de a obţine victoria.

Tudoreanu: “Începem jocurile oficiale cu singura echipă care ne-a învins în acest campionat, ACS Berceni. Eu zic că suntem pregătiţi pentru etapele care au mai rămas din retur şi pentru jocurile din play-off. Cred că ne aşteaptă un joc dificil, chiar dacă adversarii noştri au pierdut, săptămâna trecută, cu 1-3, pe teren propriu, cu Farul Constanţa. Eu cred că a fost doar un accident. Având în vedere că ei au schimbat şi antrenorul, au un antrenor bun, cred că jocul va fi şi mai greu. Pentru că jucătorii din Berceni vor vrea să demonstreze că merită să joace în acea echipă şi vor da totul pe teren. Eu am încredere în băieţi, am făcut o pregătire bună. Avem un lot valoros şi nu concepem să începem decât cu o victorie. Sper să vină cât mai multă lume la stadion, să ne susţină, pentru ca, împreună, să câştigăm cele trei puncte.”

Şi fundaşul sucevean Daniel Bălan este convins de faptul că Rapid va avea un meci greu împotriva celor din Berceni.

Bălan: “Ne aşteaptă un meci greu, din punctul meu de vedere. După cum ştiţi, s-a schimbat şi antrenorul la Berceni. Mihalcea este un antrenor foarte bun. Cred că avem un lot valoros şi sper să luăm cele trei puncte.”

Dorin Semeghin este bucuros de relurea oficială a meciurilor, după o pauză de aproape 3 luni.

Semeghin: “Mă bucur că ne-a venit şi nouă rândul să jucăm. Am avut o vacanţă foarte lungă, de aproape 3 luni de zile. Ne-am plictisit de amicale. Avem primul meci oficial şi cred că va fi un meci foarte greu. Noi îl ştim pe noul antrenor, Adi Mihalcea, un antrenor ambiţios, căruia nu îi place să piardă. După cum am vorbit şi cu antrenorul şi cu colegii, suntem foarte concentraţi pentru meci şi ne dorim ca primul meci să însemne şi prima victorie.”

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a spus că, pentru partida de sâmbătă, Velescu şi Sfrijan sunt accidentaţi, iar Sumănariu este incert, după ce a simţit dureri în timpul antrenamentului de miercuri.

Programul competiţional din luna martie este deosebit de încărcat pentru suceveni.

Astfel, în decurs de doar trei săptămâni, de pe 7 până pe 28 martie, Rapidul va disputa nu mai puţin de cinci jocuri.

De foc se anunţă intervalul 14-21 martie, când fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu vor primi pe “Areni” vizita celor de la SC Bacău, apoi vor juca în etapă intermediară pe terenul celei de-a treia clasate, Academica Piteşti, urmând să încheie săptămâna cu o confruntare pe teren propriu, împotriva liderului autoritar al campionatului, FC Voluntari.

Ultimul meci din luna martie va fi cel cu Gloria Buzău.

comments

comments