full screen background image

Concertul “Iubesc femeia”, cu Mirel Manea şi invitaţii săi, în Foaierul Casei de Cultură Suceava

concert manea     Cu ocazia zilei de 8 Martie, Mirel Manea, alături de toţi invitaţii săi în Show, pregătesc cel mai de suflet şi elegant spectacol creat şi gândit special pe această temă!

Sărbătorim femeia şi o iubim. O cântăm! Fiecare dintre noi! Că ne sunt soţii, mame, fiice, iubite, amante, amice, colege, şefe sau subalterne, simple cunoştinţe sau “vise interzise” la care poftim şi le admirăm zgomotos sau în tăcere, în fiecare dintre noi există plăcerea, dorinţa şi mai ales nevoia de a iubi femeia!

Piese muzicale celebre, cu grijă alese din repertoriul naţional şi internaţional!

De la “Lady in Red”, a lui Chriss de Burg, la “Baby”, în interpretarea lui Bogdan Vlădău, de la celebre hituri interpretate de cei peste 20 componenţi talentaţi instrumentişti şi solişti ai magnificei “Symphonic Pop Orchestra” Mirel Manea, la “Iubim Femeia”, cântată de marele tenor şi interpret de talie naţională şi internaţională, participant la Eurovision – Vlad Miriţă, de la “Broken Angel”, în interpretarea de senzaţie a aceluiaşi Mirel Manea (Gentleman Trumpet- un adevarat “André Rieu” al României), la piesele “New York, New York”, “My Way”, “Can help falling in love”, “Cielito Lindo”, “Besame mucho”, “All the girls I love before”, “Volare”, “Carusso”, “Parla piu piano”, “Zaraza”, Pop Symphonyc&multe alte compoziţii celebre, sunteţi invitaţi să vă relaxaţi sufletele şi să iubiţi femeia!

Spectacolul va avea loc joi, 5 martie, în Foaierul Casei de Cultură din Suceava, cu începere de la ora 19.

Biletele costă 50 de lei (30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

comments

comments