full screen background image

Fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, audiat la DNA

eugen nicolaescu     Fostul ministru al Sănătății Eugen Nicolăescu a declarat la ieșirea de la DNA că a fost audiat într-un dosar deschis pe numele președintelui Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă.

”Este vorba despre un dosar deschis pe numele presedintelui Consiliului Județean Iamlomița. Se dorea să dau o declarație despre un control pe care l-am dispus la Spitalul Județean în ianuarie 2014, dar rezultatele controlului au venit după plecarea mea de la minister. Am fost întrebat despre cum s-a realizat acest control. A fost făcut după toate procedurile de la minister, dar rezultatele au venit după ce eu am plecat de la minister si nu știu ce s-a găsit”, a explicat fostul ministru al Sănătății.

Fostul ministru al sănătății, Eugen Nicolăescu, a venit miercuri la DNA. El a fost chemat în dosarul în care președintele CJ Ialomița, Silvian Ciupercă, a fost reținut de DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu, informează B1 TV.

Înainte de a intra în sediul DNA, Nicolăescu a declarat jurnaliștilor prezenți că nu știe exact de ce a fost chemat la DNA și din câte știe el, nu există niciun dosar. El a mai afirmat că a fost citat telefonic în cursul zilei de luni, în calitate de martor.

Fostul ministru a fost iritat de o jurnalistă care l-a întrebat dacă are conștiința încărcată. ”Aveți o întrebare foarte stupidă”, a spus Nicolăescu.

Nicolăescu este audiat în dosarul lui Ciupercă, într-o cauză de corupție din 2014, care are legătură cu Spitalul Județean din județ. La momentul respectiv, Eugen Nicolăescu nu mai ocupa funcția de minstru.

comments

comments