full screen background image

Ţigări de contrabandă ascunse în autoturism, depistate în Vama Siret

kiatig1     Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse într-un autoturism, în bara faţă şi spătarele scaunelor, 250 pachete de ţigări  de provenienţă ucraineană. Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, în valoare de 7.000 de lei, iar ţigările, în valoare de 305 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În seara  zilei de  1 martie, în jurul orei 22.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Vasyl V., de 20 de ani, conducând un autoturism marca “Kia”, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, într-un locaş special amenajat în bara din faţă şi în spătarele scaunelor din spate ale autoturismului, 250 de pachete de  ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 305 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 7.000 de lei.

Totodată, autoturismul,  în valoare de 10.000 de lei, a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali, deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

comments

comments