full screen background image

Conducerea Primăriei Suceava cere intensificarea lucrărilor la străzi

comandament03032     Constructorii care se ocupă de modernizarea a 10 artere din municipiul Suceava speră să finalizeze lucrările la Bulevardul George Enescu și la strada Universității în luna iunie.

Firma botoșeneană “Victor Construct” asigură și refacerea străzilor Cernăuți, Traian Vuia, Grigore Alexandru Ghica, Mărăşti, Mihai Eminescu, Calea Unirii, Plevnei, Cuza Vodă și a podului și pasajului CFR din Ițcani.

La comandamentul de investiții de luni, primarul Ion Lungu a precizat că termenul limită de realizare a lucrărilor cu bani europeni este finalul anului, după care se vor plăti penalități.

Lungu: “Constructorul a atacat 5 din cele 10 străzi. Pe două dintre ele, Bulevardul George Enescu și strada Universității, se lucrează în prezent. Mai sunt 5 artere de atacat, plus două proiecte foarte importante – reparaţii capitale la podul de peste râul Suceava din Iţcani şi la pasajul peste calea ferată. Acolo vor fi făcute lucrări foarte sensibile, la pilele podurilor, a pasajului, desfacerea până la calea de rulare. O parte din ele sunt lucrări pregătitoare, care se pot face în această perioadă, gen construcţii metalice. De aceea, am insistat să ne prezinte un grafic cadru, după care să putem urmări aceste lucrări.”

comments

comments