full screen background image

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton: “Campionatul Judeţean de Futsal a avut un impact foarte mare”

anton viva 1     Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va organiza, duminică, 1 martie, în sala Liceului cu Program Sportiv, turneul final al Campionatului Judeţean de Futsal.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton, invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată joi la Radio VIVA FM, a spus că este foarte mulţumit de participarea echiperlor sucevene la prima ediţie a acestui eveniment.

Anton: “Acest Campionat Judeţean de Futsal ne dorim să devină o manifestare de tradiţie. Este prima ediţie şi, spre surprinderea şi bucuria noastră, a avut un impact foarte mare. Vreau să vă spun că, din cele 37-38 de echipe participante la nivelul Ligiia IV-a şi a V-a – mă refer aici la echipe de seniori, nu de juniori sau de copii – au răspuns prompt 24 de echipe. Acestea au fost împărţite în 6 grupe, pe zone geografice. Câştigătoarele celor şase grupe se vor întâlni în Turneul Final, duminică, în sala Liceului cu Program sportiv din Suceava.”

Conform tragerii la sorţi, Şomuz Fălticeni, Ştiinţa Vicovu de Sus şi Viitorul Liteni vor face parte din Grupa A, în vreme ce Spuma Dărmăneşti, Bucovina II Milişăuţi şi Silva Udeşti vor alcătui Grupa B. Meciurile vor începe duminică, de la ora 12.

Programul meciurilor turneului final:

Grupa A:
ora 12.00: Ştiinţa Vicovu de Sus – Viitorul Liteni
ora 14.00: Şomuz Fălticeni – Ştiinţa Vicovu de Sus
ora 16.00: Viitorul Liteni – Şomuz Fălticeni

Grupa B:
ora 13.00: Bucovina II Milişăuţi – Silva Udeşti
ora 15.00: Spuma Dărmăneşti – Bucovina II Milişăuţi
ora 17.00: Spuma Dărmăneşti – Silva Udeşti

Finala:
ora 18.00: Câştigătoarea Grupei A – Câştigătoarea Grupei B

comments

comments