full screen background image

“Femei de Succes! Performanţă la superlativ”, la Shopping City Suceava

zaro macheta     Matinalii noștri, Andrada și Călin, au sărbătorit în avans femeile de succes din Suceava.

Invitată în studioul Viva FM a fost doamna Angela Zarojanu, care a vorbit despre evenimentul „Femei de Succes! Performanţă la superlativ”, eveniment care va avea loc duminică, 1 Martie, la Shopping City Suceava, începând cu ora 11:30.

“Este un omagiu adus femeilor care au perfomanță în sfera lor de activitate, care trăiesc frumos, care transmit mesaje frumoase către societate. Anul acesta suntem la a IV-a ediție. Într-adevăr, este un eveniment special de sărbătoare, iar noi sperăm, și anul acesta, să avem audiență și să fie primit cu multă căldură, acest eveniment.”, a spus Angela Zarojanu.

Vorbind despre un scurt istoric al acestui eveniment, aflat la cea de-a IV-a ediție, doamna Zarojanu a declarat: ”Am fost timizi la inceput, dar am spus că trebuie să o facem. Nu știam un asemenea eveniment, care nu a mai fost organizat în Suceava la dimensiuni mari, cum va fi primit. Am văzut că sunt extraordinar de multe femei de mare valoare, în Suceava. Atunci, ne-am gandit ca este foarte bună realizarea unui eveniment unde să le promovăm, unde să le facem cunoscute. Așa s-a născut Femei de Succes! Performanţă la superlativ.”

Sucevenii au putut vota femeile de succes din județ pe parcursul a două săptămâni, iar interesul acestora pentru sondaj a fost ridicat, sute de nume fiind propuse pentru cele 16 categorii, printre care: Administrație, Politică, Literatură, Educație, Sănătate, Cercetare, Științe juridice, Estetică, Voluntariat, Responasbilitate civică, Jurnalism și Tânăra generație.

Referitor  la cea din urmă categorie, Angela Zarojanu a spust: ”A fost înființată în mod special pentru a deschide drum tinerelor doamne şi domnișoare care deja au rezultate, și este un semnal de susținere, de încurajare din partea noastră.”

Invitatul special al evenimentului de anul acesta este dr. Dana Jianu, medic estetician, chirurg plastician, doctor în ştiinţe medicale, profesor asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Bucureşti.

Tot în cadrul evenimentului, vor susţine momente artistice Sorin Ursan şi Johannes Onesciuc.

comments

comments