full screen background image

Spectacolul “Mărțișor pentru mama”, la Shopping City Suceava

martisor pentru mama     Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Shopping City Suceava și Bucovina Dance Studio, vă invită sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 13:00, la spectacolul muzical-coregrafic “Mărțișor pentru mama”.

Evenimentul este un omagiu adus celor care ne-au dat viață, dar  și un cadou pentru toate doamnele și domnișoarele din Suceava.

Cu acest prilej pe scena din incinta Shopping City Suceava vor urca  Formația de dansuri “Cervona Kalena” – Negostina, Formația de dansuri „Gelu Constantinescu” – Soloneț, Bucovina Dance Studio, Andreea Chisăliță, Cosmina Chifor, Andreea Ichim şi Radu Andonie.

Spectacolul este prezentat de Andreea Chisăliță, coordonator fiind Oana Sîrbu Botezat – consultant artistic la Centrul Cultural “Bucovina”.

De asemenea, puteţi vizita și “Târgul de mărțișor” al meșterilor populari, deschis la Shopping City Suceava până pe data de 1 Martie, iar în perioada 1-8 Martie, la Centrul pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene Suceava.

comments

comments