full screen background image

Ziua Porţilor Deschise, vineri, la sediile ISU din judeţul Suceava

ziua portilor deschise isu suceava     Vineri, 27 februarie, între orele 10:00 şi 14:00, pompierii militari suceveni vor organiza „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul inspectoratului din municipiul Suceava, str. Universităţii nr.14, cât şi la sediile subunităţilor din judeţ – Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Solca, Siret şi Vicovu de Sus.

Cu această ocazie, vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de primă intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi modul de folosire a acestora.

De asemenea, vor putea beneficia de informaţii privind riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului, regulile de comportare în situaţii de urgenţă, principalele cauze de incendiu şi modul de prevenire, importanţa educaţiei antiincendiu în familie, dar şi necesitatea supravegherii permanente a copiilor.

Pe timpul acestor activităţi, cadrele Inspecţiei de Prevenire vor distribui pliante, flyere, stickere cu mesajele campaniilor naţionale F.O.C. – „Flăcările omoară copii” şi R.I.S.C. – „Siguranţa nu este un joc de noroc”, dar şi „Nu tremur la cutremur”.

Nu în ultimul rând, va fi prezent şi Olly, câinele de căutare/salvare al pompierilor militari suceveni, specializat în căutarea victimelor rezultate în urma cutremurelor.

comments

comments