full screen background image

Elena Udrea, arestată preventiv

udrea catuse     Înalta Curte de Casație și Justiție a decis miercuri ca deputatul Elena Udrea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul “Gala Bute”.

Avocaţii pot face contestaţie în acest caz.

La două săptămâni de când a fost arestată preventiv în dosarul Microsoft, Elena Udrea se întoarce în arest.

Elena Udrea a declarat, miercuri, că îşi reproşează multe, că fiecare răspunde pentru ceea ce face şi a arătat că înţelege denunţurile făcute împotriva ei, precizând că după trei luni în arestul central, şi caracterele mai tari cedează şi declară ceea ce vor anchetatorii să audă.

“S-a creat o situaţie în care, astăzi, cine face un denunţ este răsplătit extrem de bine, fie şi fraudulos dacă este denunţul, chiar dovedit fraudulos, aşa cum este acum, personajul beneficiază de măsuri preventive extrem de uşoare, control judiciar sau nici nu se mai ia măsura, iar atunci oamenii cu caractere slabe sunt tentaţi. Pe de altă parte, după trei luni de arest preventiv în arestul central, probabil că şi caracterele mai tari ajung să mintă şi ajung să declare anchetatorilor ceea ce aceştia vor să audă”, a spus Elena Udrea, la finalul şedinţei de la instanţa supremă în care s-a judecat cererea DNA de arestare preventivă a sa în dosarul “Gala Bute”

comments

comments