full screen background image

Studenții suceveni își aleg reprezentanții în Senatul Universității și Consiliile Facultăților

casr     Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în colaborare cu Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), organizează, în perioada 24 februarie – 21 martie 2015, Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți (CASR).

Toți studenții care nu sunt în an terminal din Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava sunt asteptați să candideze pentru unul din posturile de studenți reprezentanți ai USV.

Până la data de 8 martie, studenții interesați au de trimis candidatura constând în: CV, scrisoare de intenție, o fotografie, adeverință de student  și de completat formularul online de pe site-ul ASUS.

În perioada 9 – 17 martie 2015, se  va desfășura  campania electorală susținută de candidații înscriși.

Toți cei care au ales să intre în campanie, au ocazia de a se promova în rândul studenților din facultatea pe care o reprezintă.

După finalizarea campaniei electorale, începe perioada alegerilor, respectiv 18 – 21 martie 2015, desfășurată între orele 10:00- 18:00.

Toți studenții  care își vor susține reprezentantul  prin vot, trebuie să dețină asupra lor carnetul de student sau buletinul.

Candidatul care va întruni cel mai mare număr de voturi, va ajunge în Senatul Universității și va reprezenta toți studenții facultății sale!

Afișarea rezultatelor se va pe data de 21 martie 2015, pe site-ul  www.asussv.ro

Cei care vor ocupa poziția de student senator sau consilier trebuie să întrunească întâlniri periodice cu studenții și să apere drepturile acestora.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.asussv.ro

Asociația Studenților din Universitatea Suceava este cea mai mare și cea mai reprezentativă organizație studențească din Suceava. A.S.U.S. este membru cu drepturi depline în cadrul A.N.O.S.R. (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România).

comments

comments