full screen background image

Bărbat prins de jandarmi în timp ce fura nisipul depozitat pentru întreţinerea străzii Cernăuţi

furtnisip1     Duminică, 22 februarie, în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava, a observat, în apropierea intersecţiei dintre străzile Cernăuţi şi Traian Vuia, un bărbat care încărca nisip într-un atelaj hipo.

Având în vedere faptul că în zonă se aflau o movilă de nisip şi pavele depozitate în vederea utilizării la lucrările de întreţinere a străzii Cernăuţi, jandarmii i-au solicitat bărbatului să prezinte date despre identitatea sa şi activitatea desfăşurată.

Jandarmii au constatat că persoana în cauză este R.M., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava, şi că aceasta deja încărcase în atelajul hipo cantitatea de aproximativ 1 mc de nisip, pe care intenţiona să-l transporte la domiciliul său.

Bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Persoana în cauză a fost depistată de jandarmi şi în ziua de 17 ianuarie, după ce a tăiat, fără drept, doi arbori în lunca râului Suceava, în zona din spatele Complexului Comercial Bazar Suceava.

Beneficiind de sprijinul unei cunoştinţe şi folosindu-se de o drujbă, 4 topoare şi o rangă, bărbatul a tăiat doi arbori din specia plop alb (cu diametrul cioatei de 76 cm şi respectiv 65 cm), pe care i-a secţionat ulterior în mai multe bucăţi.

În acest caz, prejudiciul a fost estimat de lucrătorii silvici la valoarea de 1.960 de lei.

comments

comments