full screen background image

Bărbat din Dumbrăveni, implicat într-un accident, în timp ce conducea, fără permis, un moped neînregistrat sau înmatriculat

mopede     Duminică seară, în jurul orei 18.30, Postul de poliție Dumbrăveni a fost sesizat despre faptul că, pe DN 29, la intrarea în localitatea Dumbrăveni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, din localitate, fără permis de conducere, conducea un moped neînregistrat sau înmatriculat.

În momentul în care a efectuat semnal regulamentar de schimbare a direcției de mers, spre stânga, a intrat în coliziune cu autoturismul condus, în spatele său, de o tânără, de 24 de ani, din județul Botoșani, care nu a păstrat o distanță regulamentară în mers.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments