full screen background image

Cafeneaua studențească din incinta USV se redeschide luni

bookcafe     Cafeneaua studențească din incinta Universității „Ștefan cel Mare” Suceava se redeschide, după ce timp de un semestru a fost închisă, din lipsă de personal.

USV Book Cafe, aflată la parterul corpului D al instituției de învățământ superior, s-a deschis în data de 7 octombrie 2013 și a funcționat până la finele anului universitar 2013-2014.

După un semestru din anul universitar în curs, timp în care cafeneaua studențească nu a putut fi frecventată, conducerea USV a decis ca din prima zi a semestrului al II-lea, să redeschidă localul.

Astfel, de luni, 23 februarie, atât studenții, profesorii, cât și sucevenii care doresc să se întâlnească într-un cadru plăcut pentru a citi și socializa au la dispoziție cafeneaua universitară ce este deschisă de luni până vineri, între orele 8.00 -16.00.

Proiectul USV Book Cafe este dezvoltat în colaborare cu Alexandria Librării, fiind o cafenea-librărie în care cei care îi trec pragul au posibilitatea de a consuma diferite produse și de a se delecta cu ultimele apariții editoriale.

comments

comments