full screen background image

Trei tineri din Şcheia, prinşi după ce au spart sediul unei firme din Moara

21     Miercuri, la ora 14.00, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara au fost sesizaţi de reprezentatul unei societăţi comerciale despre faptul că, în perioada 14 – 16 februarie, persoane necunoscute au pătruns în camera centralei, care deserveşte mai multe depozite, și au sustras bunuri.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin folosirea fără drept a unei chei adevărate, lăsate de un angajat sub o tablă de lângă uşa de acces, persoane necunoscute au pătruns în camera centralei și au sustras carburant, ustensile și echipamente electrice.

În urma activităților investigative desfășurate de polițiști, s-a reușit identificarea autorilor, ca fiind trei tineri, cu vârste între 18 și 24 de ani, toți din comuna Șcheia, fiind recuperat şi prejudiciul, în procent de aproximativ 80%.

Cercetările continuă față de doi autori, unul de 18 ani și celălalt de 23 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, şi față de cel de 24 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire la furt calificat, urmând să se dispună procedural.

comments

comments