full screen background image

Din cauza directivelor de partid, un consilier local din Fălticeni a votat împotriva reabilitării străzii pe care locuieşte

clf 2901 2    Directivele venite din partea partidelor pe care le reprezintă îi pun pe consilierii locali fălticeneni în situaţii ridicole.

Astfel, Constantin Bulboacă, consilier local al PNL, a votat împotriva reabilitării străzii pe care locuieşte, Sergent Sava, deşi solicitase, în mai multe rânduri, lucrări de modernizarea a respectivei artere de circulaţie.

Cazul a fost prezentat primarul localităţii, Cătălin Coman, în cadrul emisiunii “Faţă în faţă”, realizată marţi la Radio VIVA FM Fălticeni.

Coman: “Este un coleg, de la PNL, care a votat împotriva reabilitării străzii lui. Domnul Bulboacă tot îmi reproşa că strada pe care el locuieşte, Sergent Sava, arată rău după lucrările la reţelele de apă şi de canalizare, şi că îl înjură vecinii din acest motiv. În momentul în care eu am venit cu un proiect de investiţii, bugetat, pe strada Sergent Sava, să facem un sistem de colectare a apei pluviale, poduri, podeţe, plus asfalt, domnul Bulboacă a votat împotriva acelui proiect. Pentru că aşa i-a dictat partidul. Acum, domnul consilier Bulboacă să le explice vecinilor că aşa i-a dictat partidul, să voteze împotriva reabilitării străzii Sergent Sava.”

comments

comments