full screen background image

Sezonul rece duce la creșterea numărului de furturi de baterii auto

baterie auto     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, prin 112, de un localnic, de 47 de ani, despre faptul că, în noaptea de 15/16 februarie, persoane necunoscute i-au sustras bateria acumulator de la autoturismul parcat pe str. Ion Vodă Viteazul, din localitate.
Pe parcursul cercetărilor, la ora 11.40, polițiștii au fost sesizați de un localnic, de 71 de ani, despre faptul că, în cursul nopţii precedente, persoane necunoscute i-au sustras și lui bateria acumulator de la autoturismul parcat pe str. Alexandru cel Bun din localitate, prejudiciul fiind de circa 200 de lei.
În cele două cauze, s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

În seara zilei de luni, la ora 20.20, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată de un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăți comerciale, despre faptul că a surprins trei tineri care încercau să sustragă o baterie de la o autoutilitară ce aparține firmei, parcată împreună cu o altă mașină în vecinătatea sediului, reușind să-l prindă pe unul dintre autori.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au identificat pe autor ca fiind un localnic, de 19 ani,  iar din cercetări a rezultat faptul că ceilalţi doi suspecţi sunt doi minori, ambii de 14 ani  din comuna Şcheia.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, pentru identificarea celorlalți autori.

comments

comments