full screen background image

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, sub control judiciar

ciocan judecator     Şeful Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a plecat de la DNA, spunând că are calitatea de inculpat în dosarul vizând fraudarea de fonduri UE pentru proiectul de canalizare de la Comarnic, dosar în care sunt audiaţi şi deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, dar şi cumnatul premierului Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, marţi, la DNA Ploieşti, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

De asemenea, deputatul Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, au fost aduşi la DNA Ploieşti, fiind citaţi în acelaşi dosar.

Întrebat, la intrarea DNA Ploieşti, dacă ştie detalii din dosarul care vizează o serie de lucrări la infrastructura de canalizare, Ghiţă a explicat că este o situţie cunoscută de ani de zile. “Ştim toţi, cunoaştem toţi factorii politici din judeţ că este o situaţie care trenează de câţiva ani de zile. Lucrurile nu au funcţionat bine. A fost o licitaţie câştigată cu bani puţini, şi lucrarea este slabă. Dar nu cunosc mai multe alte detalii.”

comments

comments