full screen background image

Luna iubirii, la VIVA FM!

val1     De “Valentine’s Day”, frecvențele VIVA Fm au fost pline de efervescență, energie și dragoste!

Ziua a început cu matinalii Andrada și Călin, care au realizat un alt fel de matinal, mult mai drăgăstos!

Buna dispoziție a fost de-a dreptul contagioasă, astfel încât, în momentul în care Iulia și Luisa și-au făcut apariția în studioul de emisie, au aflat că urmează o surpriză.

Zgârciți în detalii, matinalii au dezvăluit doar faptul că surpriza e “albă și pufoasă”.

Ce a urmat a întrecut așteptările fetelor și ascultătorilor, deopotrivă, care s-au întrecut în fel de fel de supoziții!

Albă și pufoasă poate fi o “felie de tort diplomat”, dacă tot sărbătorim dragostea, sau cine știe ce motan cu aceste caracteristici, găsit de Călin, în drum spre radio, și care, s-a gândit el, că ar putea deveni mascota radioului.

În cele din urmă, a apărut surprizaaa!! Pe tocuri!!! O mireasă, cu fotografii după ea!!

Încântarea și uimirea au fost foarte mari, așa că ziua de 14 februarie a fost una cu totul specială pentru echipa VIVA FM!

Luisa și Iulia au trecut prin toate emoțiile romantismului, la auzul vocii lui Ionuț Ilisoi, care a cântat în direct melodii de dragoste.

A urmat Mihaela, care a lămurit ascultătorii în legătură cu preferințele sucevenilor de “Ziua Îndrăgostiților”: cum petrec, unde petrec, dacă sunt interesați de această sărbătoare.

S-au făcut poze, s-a râs, s-a glumit, iar ascultătorii Viva FM au simțit bucuria cu care oamenii de radio profită de orice pretext pentru a interacționa cu prietenii lor, ascultătorii!

Surprizele continuă!

comments

comments