full screen background image

Tamponare într-o staţie Peco, cauzată de un tânăr care conducea fără permis care a părăsit locul faptei

statie peco     Sâmbătă noapte, la ora 23.45, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, într-o stație Peco de pe raza comunei Fântâna Mare, a avut loc o tamponare.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în evenimentul rutier a fost implicată o autoutilitară, al cărei conducător, în momentul în care a încercat să efectueze o manevră de mers înapoi, a lovit cu roata un autoturism staționat regulamentar în parcarea stației Peco, provocându-i avarii la spoilerul din față, după care a plecat de la fața locului.

În urma activităților întreprinse de polițiști, a fost identificat proprietarul autoutilitarei ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din comuna Fântâna Mare.

Astfel, duminică, la ora 13.00, acesta s-a prezentat la sediul Postului de poliție Fântâna Mare și a declarat faptul că el a condus autoutilitara în momentul producerii tamponării, însă nu a observat și nici nu a simțit coliziunea, motiv pentru care a plecat de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier nu a fost soldat cu victime omenești, în cauză  rezultând doar pagube materiale, în valoare de 700 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments