full screen background image

Trei dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi

POLITIST     Un echipaj din cadrul Poliției Vicovu de Sus, joi, la ora 16.00, a identificat staționat, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, un autoturism înmatriculat în străinătate, din care a coborât un bărbat, de 40 de ani, din comuna Frătăuţii Noi.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă la spital, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificării autoturismului, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu figurează ca fiind asigurat în Marea Britanie.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România, ce va fi soluționat procedural.

La ora 23.30, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control, pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Şcheia.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vineri, la ora 03.45, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, pe B-dul 1 Mai din localitate, autoturismul condus de un localnic, de 21 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments