full screen background image

Ministrul Sorin Cîmpeanu, despre proiectul privind modificări majore în Educație

sorin cimpeanu     Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că proiectul de ordin de ministru care apare cu semnătura sa și prevede modificări majore în Educație este scris din decembrie 2013 și nu a avut avizul sau susținerea sa.

„Sunt întâlniri cu inspectorii școlari județeni din Timiș, Arad, Mehedinți, iar luni la minister vom analiza ce măsuri trebuei luate într-o situație pe care eu o apreciez ca fiind anormală”, a spus Cîmpeanu pentru Hotnews.

Declarațiile ministrului vin în contextul dezvăluirilor jurnaliștilor de la Hotnews privind un proiect care poartă antetul Ministerului și care prevede schimbaea modului de normare a personalului nedidactic din școli dar și degravările directorilor.

Întrebt care sunt măsurile pe care le va lua după situația cu privire la un ordin semnat cu numele său, fără ca acesta să știe, ministrul a declarat:

„Voi căuta să identific măsurile ce trebuie luate într-o astfel de situație pe care o găsesc total anormală (..) Va trebui reluată discuția de la zero, cu dezbateri cu sindicatele, directori de școli. Nu susțin foarte multe din propunerile incluse în proiectul de ordin”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

comments

comments