full screen background image

Secretarul american al Apărării s-a întâlnit miercuri cu Ponta, la Pentagon

DF-ST-87-06962     Secretarul american al Apărării Chuck Hagel s-a întâlnit miercuri cu premierul român Victor Ponta la Pentagon şi au discutat despre NATO şi operaţiunile coaliţiei, potrivit unui oficial de rang în domeniul apărării, anunţă Departamentul Apărării pe site. Premierul României l-a asigurat pe secretarul american al Apărării de susţinerea largă în România pentru consolidarea prezenţei cu efective a SUA şi NATO şi a reiterat poziţia fermă a României referitoare la acţiunile Federaţiei Ruse în Ucraina.

Ponta l-a asigurat pe Hagel de susţinere pentru consolidarea prezenţei cu efective NATO în România.

Premierul Victor Ponta, aflat în SUA, l-a asigurat pe secretarul american al Apărării al SUA, Chuck Hagel, de susţinerea largă în România pentru consolidarea prezenţei cu efective a SUA şi NATO şi a reiterat poziţia fermă a României referitoare la acţiunile Federaţiei Ruse în Ucraina.

Într-o întâlnire organizată la Pentagon, a fost reafirmată preocuparea constantă pe care Guvernul României o are pentru întărirea cooperării bilaterale în domeniul apărării, ca pilon al Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, se arată într-un comunicat al Guvernului.

comments

comments