full screen background image

Câine prins în gardul unei grădiniţe din Burdujeni, eliberat de pompierii suceveni

caine in gard     Luni seară, în jurul orei 17, pompierii militari suceveni au fost anunţaţi despre faptul că un câine a rămas blocat într-un gard metalic, în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava.

Sufletişti din fire, militarii au trimis la faţa locului un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava, cu autospeciala pentru descarcerare. Salvatorii au găsit căţelul prins într-un gard al unei grădiniţe din cartier, între o bară metalică şi zidăria temeliei.

Bietul animal a reuşit să treacă jumătate din corp prin gaură, însă, probabil, ultima masă l-a împiedicat să ajungă cu totul de partea cealaltă.

Cu ajutorul unui depărtător hidraulic, un militar a îndoit bara metalică şi, în doar câteva secunde, patrupedul a fost eliberat şi a fugit, mulţumind din mers salvatorilor săi.

Întâmplător, sau nu, acelaşi echipaj de pompieri, a participat în urmă cu câţiva ani, la salvarea unui pisicuţe care a rămas blocată într-un cavou din cimitirul situat în cartierul sucevean George Enescu.

Puiul de pisică se strecurase prin locul lăsat liber pentru aerisire dintre placa din beton şi rama cavoului dar nu a mai putut să iasă şi afară.
O femeie care era prin zonă şi a auzit mieunatul sfâşietor a alertat prin 112 pompierii militari şi, după ce s-a folosit acelaşi depărtător hidraulic, pisicuţa a fost eliberată şi adoptată imediat de cea care a anunţat evenimentul.

comments

comments