full screen background image

Anastacia revine în România cu un concert la Sala Palatului

Anastacia     Cântăreaţa americană Anastacia revine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 iunie, show-ul făcând parte din turneul mondial al artistei, “Resurrection Tour 2015”
Admiratorii cântăreţei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic.
Albumul “Resurrection”, lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece albume din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, “Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie 2014, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o “o revenire excepţionala” şi, totodată, dovada că Anastacia este o adevarată supravieţuitoare.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia “un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani “o Janis Joplin modernă”, în timp ce publicaţia The New York Times o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un “fenomen vocal”.

comments

comments