full screen background image

Accident cu doi morţi, la Voitinel, produs de un şofer care conducea fără permis

ambulanta suceava     În cursul după amiezii de marţi, în jurul orei 17.50, pe DN 2E, în interiorul localităţii Horodnic de Sus, un bărbat de 30 ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Din acest motiv, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, doborând stâlpul E-ON, fiind întreruptă electricitatea la trei locuințe de pe raza comunei.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul din Voitinel se afla la volanul maşinii fără a avea permis de conducere.

Din accident a rezultat decesul a doi pasageri din autoturism, un bărbat, de 36 de ani şi unul de 23 de ani, ambii din comuna Horodnic de Sus.

Uşor răniţi au mai fost conducătorul auto şi alţi doi pasageri, unul de 40 de ani, din comuna Voitinel, şi unul de 25 ani, din comuna Horodnic de Sus.

Din cauza rănilor suferite, conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, acestuia și ocupanților autoturismului li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments