full screen background image

Cotizaţia membrilor PNL va fi de trei lei pe lună

vasile blaga     Cotizaţia membrilor PNL la partid va fi de trei lei pe lună, a anunţat luni copreşedintele PNL Vasile Blaga, după şedinţa conducerii liberale.

“Am decis înfiinţarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permiţând funcţionarea unitară economică a partidului. Am stabilit modul în care trebuie să arate registrul membrilor, formularul de adeziune şi evident şi nivelul cotizaţiei, care va fi trei lei, nicio surpriză din acest punct de vedere, pentru fiecare membru al partidului”, a explicat Blaga.

Blaga a arătat că, potrivit statului partidului, neplata cotizaţiei de partid timp de un an duce la excluderea membrului de partid în cauză.

El a mai spus că în toate judeţele s-a încheiat auditul financiar la fostele organizaţii PDL şi PNL.

Atât Blaga, cât şi copreşedintele PNL Alina Gorghiu au fost întrebaţi despre problema datoriei PNL şi dacă există pericolul blocării conturilor acestui partid.

“La Iaşi am stabilit o comisie din reprezentanţi ai BPN care să se ocupe de discuţiile cu creditorii PNL, vom avea o discuţie cu preşedinţii fialialelor în care vom discuta despre unele aspecte care ţin de organizare”, a răspuns Alina Gorghiu care a mai spus că “în acest moment ea nu ştie să existe iminenţă” privind blocarea conturilor.

comments

comments