full screen background image

Candidaţii Preşedinţiei şi Camerei pentru CNA au primit aviz favorabil din partea comisiilor

cna     Candidatul din partea Preşedinţiei pentru calitatea de membru titular al CNA, Dorina Rusu, şi cel propus de Camera Deputaţilor, respectiv de PSD, Radu Bogdan Herjeu, au primit aviz favorabil, luni, cu unanimitate de voturi din partea Comisiiilor pentru cultură reunite.

De asemenea, a primit raport favorabil de la comisie, tot cu unanimitate de voturi, şi candidatul propus de Preşedinţie pentru calitatea de membru supeant al CNA, Daniela Bârsan.

CNA are, în prezent, 9 membri faţă de 11, cât prevede Legea audiovizualului.

Mandatele foştilor membri CNA Narcisa Iorga şi Cristina Trepcea au expirat în octombrie 2014.

Narcisa Iorga a fost propusă pentru un nou mandat de fostul preşedinte, Traian Băsescu, solicitare respinsă de plenul Parlamentului, în decembrie 2014.

În ultimii ani, Radu Herjeu a lucrat la mai multe televiziuni, radiouri şi publicaţii. Până în aprilie 2014, Radu Herjeu a fost editor-prezentator de ştiri la România TV. Înainte de România TV, acesta a lucrat la televiziunile B1 TV, Naţional TV, Alpha TV şi Antena 1. El a lucrat şi la posturile Radio Romantic şi Radio Total, dar şi la publicaţiile Jurnalul Naţional, Privirea şi Curierul Naţional, potrivit CV-ului postat pe blogul său.

Fosta jurnalistă Dorina Rusu este văduva omului politic liberal Horia Rusu. Aceasta a fost şi preşedinte al Fundaţiei “Horia Rusu”. Din aprilie 2012 şi până în prezent, Dorina Rusu ocupă funcţia de consilier al PNL. Ea a făcut parte din echipa de campanie a PNL în toate campaniile electorale ale PNL din 2012 şi până în noiembrie 2014, ca specialist în relaţia cu societatea civilă şi comunicarea online.

comments

comments