full screen background image

Tânăr de 19 ani din Sîngeorz Băi, prins după ce a comis mai multe furturi în Gura Humorului

bormasina     În luna ianuarie 2015, un bărbat, de 84 de ani, din Gura Humorului, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în boxa sa, situată la subsolul unui bloc de pe B-dul Bucovinei, şi i-au sustras din interior mai multe bunuri.

S-a constatat că în incinta respectivă s-a pătruns prin forțarea ușii de acces, iar din interiorul boxei au fost sustrase truse de scule şi alte unelte.

Tot la începutul lunii ianuarie 2015, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin plângere, de către o femeie, de 55 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă un laptop.

Din cercetări a rezultat că reclamanta, împreună cu soţul său, au plecat la biserică şi s-au întors după aproximativ 2 ore.

După ce au intrat în casă, au constatat că geamul de la baie a fost forţat şi din interior a fost sustras un laptop şi o sumă de bani.

Valoarea totală a prejudiciului în cele două cauze este de circa 7.000 de lei.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate de poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, a fost identificată, joi, 5 februarie, persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind D.S., de 19 ani, din oraşul Sîngeorz Băi, judeţul Bistriţa Năsăud, fără forme legale în oraşul Gura Humorului, faţă de care s-a dispus continuarea urmării penale sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului cauzat prin comiterea infracţiunilor.

comments

comments