full screen background image

Radu Mazăre, la DNA

Radu Mazare     Primarul Radu Mazăre a ajuns vineri la sediul DNA Constanța, unde urmează să fie audiat.

La intrarea în sediul DNA, Radu Mazăre a declarat că a fost chemat într-o cauză care vizează un teren din stațiunea Mamaia.

”Este vorba de terenul de sub celebra clădire Castel din stațiunea Mamaia, clădire care a fost privatizată, după care terenul a fost cumpărat de la Primăria municipiului Constanța în anul 2004, prin hotărâre de Consiliu Local, cu evaluatori și așa mai departe. În dosarul ăla am fost chemat, acum nu știu de ce mă acuză”, a spus Mazăre jurnaliștilor.

Întrebat dacă procurorii DNA au mai venit vineri la Primărie, Mazăre a răspuns: ”Nu, nu au mai venit astăzi dar am aflat de la viceprimarul meu Făgădău că au ridicat contracte din anul 1995. Cu chioșcurile unde se vând ziare (…)

Acum 20 de ani eram asociat la ziarul Telegraf și au ridicat inclusiv contracte de acum 20 de ani (..) Atunci au fost controale și de la Garda Financiară, dar am avut controale și când eram la liceu.

Nu cred că mă umflă dar oricum sunt pregătit cu geaca groasă, fular, dar cred în continuare același lucru, că singurii care împart dreptate și care ne pot scăpa de hăituială sunt judecătorii. Și ați văzut că astăzi l-au achitat pe Marian Oprișan și vreau să spun că mă bucur tare mult pentru el. Mult a fost hulit de presă, de politicieni, arătat cu degetul și așa mai departe, și uite că a fost achitat”.

comments

comments