full screen background image

Bărbat din Gura Humorului, urmărit penal pentru incendierea unui grajd din localitate

pompieri     Pe data de 2 februarie, în jurul orei 20.28, prin 112, un bărbat, din oraşul Gura Humorului,  a sesizat faptul că pe strada Bradului din localitate arde un grajd.

Echipă operativă deplasată la faţa locului a constatat că un bărbat, de 63 de ani, din oraşul Gura Humorului, este proprietarul unui adăpost de animale, amplasat la o distanță de aproximativ 200 de metri față de locuința sa.
Acesta folosește adăpostul pentru creșterea de păsări și depozitarea diferitelor materiale.

Lângă adăpostul de animale, partea vătămată avea depozitați un număr de trei paleți din lemn, bunuri care au luat foc, iar de la aceștia focul s-a extins la peretele adăpostului și la acoperișul acestuia, distrugându-l parțial.

În urma cercetării locului faptei şi intervenţiei echipajelor de pompieri, incendiul a fost lichidat, cauza producerii acestuia fiind “folosirea intenționată  a unei  surse de aprindere pentru a genera incendiu”.

În urma măsurilor întreprinse şi a activităţilor investigative desfăşurate, joi, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind V.R., de 29 de ani, din localitate.

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, a dispus efectuarea urmăririi penale față de V.R., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “distrugere”.

comments

comments