full screen background image

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări, la Brodina

colete tigari     În cursul serii de miercuri, în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi ai Posturilor de poliţie Brodina şi Ulma, în timpul executării sarcinilor de serviciu, au observat coborând, dintr-o zona împădurită de pe raza comunei Brodina, trei persoane care cărau colete voluminoase.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestora și i-au somat verbal, conform procedurilor legale, însă aceştia au abandonat coletele şi au fugit, pe direcţii diferite, spre zona împădurită.

După ce au efectuat somaţiile verbale, doi polițiști din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au efectuat, fiecare, câte două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.

Cele trei persoane nu s-au supus somaţiilor şi, profitând de distanţă şi de întuneric, au dispărut în zona împădurită.

La faţa locului, polițiștii au identificat trei colete voluminoase, conţinând 5.480 de pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 55.000 de lei, cu timbru duty-free şi de provenienţă extracomunitară.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments