full screen background image

Pharrel Williams, artistul anului 2014 la Viva FM!

S-a născut pe 5 aprilie 1973, deci arată absolut uimitor pentru vârsta lui.
E producător, interpret, rapper, compozitor, antreprenor și skateboarder american. A făcut parte din duoul The Neptunes, unde, alături de Chad Hugo, a produs muzică pop, hip hop și R&B. De asemenea, este vocalistul și toboșarul formației funk-rock, N*E*R*D. Albumul de debut, Frontin a fost lansat în 2003, iar al doilea album, In My Mind a fost lansat în 2006.
A cucerit topurile mondiale cu piese precum “Happy” și “Get Lucky”, cântată alături de Daft Punk. A compus melodii celebre precum “Blurred Lines”, a lui Robin Thicke, și “Rock your body”, a lui Justin Timberlake.
“Pharell este un geniu, muzica sa având impact asupra vieții atâtor oameni”, a declarat vedeta de televiziune Ellen DeGeneres în timpul ceremoniei de inaugurare a stelei primită de artis pe bulevardul celebrităților Walk of Fame.
“Am scris o poezie în onoarea ta, gândindu-mă că ai putea compune un cântec și că astfel am putea toți să câștigăm niște bani”, a spus, glumind, DeGeneres.
Pharell Williams a vândut 100 de milioane de copii ale cântecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia “Happy”, care i-a adus și o nominalizare la premiile Oscar pentru coloana sonoră a filmului de animație “Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2”.
Artistul a primit șapte premii Grammy, cea mai înaltă distincție a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lungă durata cu Chad Hugo.
Totodata, Williams a devenit celebru datorită participarii sale la emisiunea de televiziune “The Voice”.
Pharrel Williams a fost ales de voi artistul anului 2014 la Viva FM!

comments

comments