full screen background image

Concursuri pentru posturile din inspectoratele școlare

inspectorat scolar     Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marți, că pe 9 februarie va fi lansat anunțul public pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspectori școlari generali, apoi pentru celelalte posturi din sistem.

“Sunt interimari de foarte mult timp, iar stabilitatea în sistem este un lucru mult așteptat. Intenționăm chiar pe 9 februarie să lansăm anunțul public de lansare a concursului, mai întâi pentru inspectorii școlari generali, urmat pe 20 martie, dacă validăm calendarul în acest fel, pentru inspectori generali adjuncți și pentru directori casă corp didactic, urmat într-o succesiune firească de concursul pentru ocuparea pe bază de competențe a posturilor de director de unități de învățământ preuniversitar”, a spus Cîmpeanu, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, răspunzând unei întrebări.

El s-a pronunțat pentru asigurarea stabilității sistemului, argumentând că este necesară pentru implementarea unor planuri manageriale de dezvoltare a școlilor românești. Ministrul a arătat că această implementare depinde de ocuparea posturilor menționate, întrucât prin intermediul lor este gestionat sistemul de educație.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza