full screen background image

Coman: “Cea mai mare problemă o avem cu câinii care ne sunt aduși în Fălticeni”

caini vagabonzi     Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, este nemulțumit de faptul că problema câinilor comunitari nu poate fi rezolvată din cauza faptului că, zilnic, apar noi patrupede pe raza localităţii.

Coman a cerut fălticenenilor, într-o intervenţie pentru Radio VIVA FM, să anunțe Poliției Locale numerele de înmatriculare ale mașinilor care aduc câini în oraș, în cazul în care observă așa ceva.

Coman: “Câinii comunitari s-au mai împuţinat, dar cea mai mare problemă o avem cu câinii care ne sunt aduși în Fălticeni. În fiecare zi văd câini noi, nu știu de unde vin, din localitățile din jurul Fălticeniului… Fac apel la toţi fălticenenii: dacă văd o maşină din care se descarcă aceşti câini, în zonele periferice ale oraşului, să sune şi să ne dea numărul de înmatriculare, pentru că doar conlucrând putem împidica acest “import” neautorizat de câini în municipiul Fălticeni.”

Primarul de Fălticeni a mai spus că s-au găsit şi câini microcipați în alte localități, dar şi animale având crotalii cu serii false.

comments

comments