full screen background image

Propunerea săptămânii 2 – 8 februarie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • OMI – Cheerleader
0:00

“Cheerleader” este un cântec jamaican raggae compus de artistul OMI ( Omar Samuel Pasley)
În 2014, piesa a fost remixată de DJ-ul german și producătorul Felix Jaehn. Această versiune a melodiei a fost number-one hit în Australia, Danemarca și Suedia.

  • ONE DIRECTION – Night Changes
0:00

Formația One Direction este celebră pentru relația specială pe care o are cu fanii din întreaga lume, iar micile surprize oferite susținătorilor au devenit deja o tradiție.
„Night Changes” se numește cea mai nouă melodie extrasă de pe cel de-al patrulea album din cariera puștilor care s-au cunoscut în 2010, la X Factor. Versurile piesei „Night Changes” au fost scrise de Jamie Scott, Julian Bunetta, Niall Horan, John Ryan, Harry Styles și Louis Tomlinson.

  • THE WEEKND – Earn It
0:00

Filmul Fifty Shades of Grey nu numai că are un succes fantastic, dar atrage un succes extraordinar și pentru artiștii care semnează coloana sonoră a acestuia.
Noul videoclip al lui The Weeknd, pentru Earn It, piesă compusă special pentru coloana sonoră a filmului Fifty Shades of Grey, este unul foarte îndrăzneț și în perfectă armonie cu filmul. Piesa are și ea o doză apreciabilă de senzualitate.

Care este melodia ta preferată?

  • OMI - Cheerleader (67%)
  • THE WEEKND - Earn It (33%)
  • ONE DIRECTION - Night Changes (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments