full screen background image

“Trăiește-ți dragostea pe frecvențele Viva FM!”

slider VD 960x300 site viva-01     Ultima lună de iarnă, prima lună de iubire!

Februarie, prima lună în care oamenii se trezesc la viaţă şi se văd mai mult sau mai puţin obligaţi să celebreze în moduri diferite faptul că se
află în relații, că iubesc.

Pentru mulţi, ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, VALENTINE’S DAY este cea mai aşteptată zi din an și cea mai pasională din calendar.

Februarie a debutat la VIVA FM cu premii și surprize pentru toți îndrăgostiții! Ești în pană de idei și inspirație? Cadoul tău de Valentine’s Day pentru perechea ta se găsește, fără mare bătaie de cap, la noi!

În perioada 1-14 februarie, Radio VIVA FM a derulat campania “Trăiește-ți dragostea pe frecvențele Viva FM!”.

Cine a trimis un sms cu tarif normal, la 0737 500 300, cu numele orașului de unde ne ascultă și textul IUBIRE (ex.Rădăuți IUBIRE), poate câștiga cine romantice, minunate aranjamente florale, torturi, precum și marele premiu, UN WEEKEND ALL INCLUSIVE, la Hotelul “Belvedere” din Vatra Dornei!

Campania a fost realizată cu sprijinul: Hotel “Belvedere” din Vatra Dornei, Florăria “Diva” din Suceava, Cofetăria “Amalia” din Fălticeni, Pensiunea “IRISTAR” din Fălticeni, Restaurant Capriciu şi Casa Vatra&Mon AMOUR din Rădăuți.​

Extragerile pentru toate premiile vor avea loc vineri, 13 februarie, în emisiunile Radio VIVA FM.

Primii câştigători ai campaniei au fost extraşi în cadrul emisiunii “Dimineţi animate”. Aceştia sunt Marius Constantin, din Suceava, care a câştigat un tort şi un buchet de flori, şi Lucian Marian Gavriloaie, tot din Suceava, care îi poate oferi perechii sale o cină romantică şi un frumos buchet de flori.

În cadrul emisiunii “VIVA Cafe”, a fost desemnat un nou câştigător. Acesta este Emanuel TECLIŞ, din Fălticeni. El a câştigat un  un tort şi un buchet de flori.

Extragerea câştigătorilor a continuat în emisiunea “VIVA Trafic”, iar Constantin Pastor, din Boroaia, se va bucura de o cină oferită de Restaurantul – Pensiune “IRISTAR” din Fălticeni. De asemenea, Georgiana Serdenciuc, din Rădăuţi, va primi de la sponsorii campaniei un tort minunat şi un buchet de flori.

Luisa Nistor a desemnat și câștigătorul Marelui Premiu al Campaniei “Trăiește-ți dragostea pe frecvențele Viva FM!”, UN WEEKEND ALL INCLUSIVE, la Hotelul “Belvedere” din Vatra Dornei!.

Gabriela Cristina LUPO din Rădăuţi a câştigat marele premiu!! Weekend-ul la Hotelul Belvedere din Vatra Dornei! Felicitări!!

 

comments

comments