full screen background image

Consiliul Național al PSD va fi organizat în martie

psd     Liderul PSD, Victor Ponta, a anunțat, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, că s-a decis organizarea Consiliului Național al partidului pe 20-21 martie.

Potrivit lui Victor Ponta, Consiliul Național va alege președintele și departamentele politice care „să lucreze la efortul de modernizare a societății române”.

„În 20-21 martie vom avea Consiliul Național unde alegem președinte și departamentele politice care să lucreze la efortul nostru comun de modernizare a societății române, însemnând coneferințe și Congres care să stabilească echipa cu care PSD va merge în 2019 la alegeri (..) Cel mai important este faptul că la Consiliul Național din martie va trebui să luăm decizii radicale în ceea ce privește ce trebuie schimbat în acțiune și mentalitatea noastră publică. Dacă merg cu o propunere la Consiliul Național și majoritatea colegilor nu sutn de acord, vine altcineva, pentru că nu pot să spun că așa e, că n-am dreptate, dar mergem mai departe. Doar așa cred că putem câștiga cu adevărat alegerile parlamentare din 2016”, a declarat Ponta.

comments

comments